8. – 10. trinn

PILOT: Hvem skal lage morgendagens mat?

Et samarbeid med Geitmyra Matkultursenter, Læringskompaniet, matbransjen og NHO.

  • Hvor
    Etterstad videregående skole
  • Hvor mange

    Maks. 80 elever

  • Hvor lenge

    5 t
    Opprigg:
    Nedrigg:

  • Annen informasjon
Hamburgere
Elev som ler og lager mat.

Hva ?

Hva har en kokk, gartner, baker, pølsemaker, kjøttskjærer, konditor, slakter, ferskvarehandler, bonde og sjømatprodusent til felles?

Denne dagen får elevene være med å skjære ut bog, lage emulsjon, lære knivteknikk, stappe pølser, male mel og filetere fisk i en praktisk og tverrfaglig dag. I tillegg byr vi på smaksutfordringer, undringer og refleksjoner rundt bærekraft, etikk og mattradisjoner.

Når?

Datoen for dette tilbudet er ikke klart. Påmelding publiseres når det blir tilgjengelig.

Hvor?

Morgendagens mat arrangeres på Etterstad VGS, Etterstadsletta 5, 0660 Oslo.

Kontakt:

Etterstad VGS:

Håkon Augestad:  hakon.augestad@osloskolen.no

Jann Ditlev Hansen: jann.hansen@osloskolen.no

Geitmyra Matkultursenter:

Kine Bekkengen: kine@geitmyra.no